Babát hordozok

…de miért jó a babádnak, ha hordozod?

A legjobb dolog hozzábújni ahhoz, akit szeretünk. A világ számos országában a babahordozás része a mindennapoknak, és az anyukák és babáik folyamatos testkontaktusban vannak. A hordozással együtt mozogtok, egy nézőpontból látjátok a világot, a  kicsi pedig megtanulja, hogy bízhat benned, hiszen biztonságban és kényelmesen érzi magát a folyamatos testkontaktustól.

A baba hordozása akkor is közelséget ad, ha nem tudsz 100%-ig a kicsire figyelni, például épp lemész a tesóval a játszótérre, vagy bepakolod a mosógépet. A babahordozás nem csak fizikai közelséget nyújt a kicsinek, hanem az érzelmi és szociális fejlődését is segíti, hiszen a hátadra kötve tanúja lesz annak, hogy reagálsz a különböző helyzetekre.

A kisbabáknak a hordozás a védett anyaméh biztonságát idézi, nem csoda hát, ha a legtöbb baba ellazul, és szívesen alszik egy nagyot az Édesanyjához simulva. 

Dr. Sears szerint:

“A hordozott babák jobban növekednek, stabilabb a légzésük, szabályosabbak az életfunkcióik, és jobb a mozgásfejlődésük is.” ( Sears & Sears, 2001)

…és miért jó Neked, ha hordozod a kisbabád?

A baba hordozása lehetőséget ad számodra, hogy akkor is a babáddal legyél, amikor a mindennapi “kötelező” tevékenységeket végzed… Ha magadra kötöd a kicsit, szabad kezed lesz a bevásárláshoz, a főzéshez, vagy akár a házimunkához, és mivel a baba veled van, nem kell aggódnod azon sem , hogy minden rendben van-e vele a másik szobában.

Időt is nyersz, amit a nagyobb testvérekre fordíthatsz, amíg a kicsi békésen bóbiskol a hátadon. Ha felébred, vagy sírni kezd, azonnal reagálhatsz, hiszen mindannyian együtt vagytok. Sokszor elég egy simítás, pár nyugtató szó, egy kis ringatózás, és a baba újra békés álomba merül. Kutatások bizonyítják, hogy a rendszeres babahordozás során a szülők és a picik sokkal jobban egymásra hangolódnak, és így közelebb kerülve egymáshoz a szülők is könnyebben értelmezik a kicsi apró jelzéseit.

A praktikus oldalt se felejtsük el… Cipeltél már babakocsit fel az emeletre, vagy aggódtál már azon, hogyan szálltok fel babakocsistól a buszra? A babahordozók általában kicsik és akár egy táskában elférnek, így bárhol és bármikor használhatók.

A baba elégedett, te pedig sokkal kevésbé vagy kiszolgáltatott ha lépcsőzésre, közlekedésre, vagy a rossz minőségű utakra gondolunk.

Ha a hordozáshoz a Minimobaby babahordozói mellett döntesz: 

Pozitív hatással lehetsz a Babád fizikai fejlődésére

Biztonságérzetet és bizalmat építhetsz a Kicsidben

A hordozott Babád várhatóan nyugodtabb lesz és kevesebbet sír

Segítesz a kötődés kialakításában és megerősítésében

Lehetőséget adsz arra, hogy egymásra hangolódjatok

A hordozással diszkrét és kényelmes lehetőséget teremtesz a szoptatásra is

... azaz: kevesebb sírás - kiegyensúlyozottabb baba - boldogabb család!

Milyen babahordozó típusokat készítünk? 

Párnázott, kényelmes pántok

Tépőzáras polár melegítőbélés

Minimo Mei Tai

A Minimo Mei Tai body panelje három rétegből áll, a biztonságot és stabilitást 2 réteg erős pamutvászon biztosítja, a külső dekor anyag pedig egyedivé teszi a hordozódat. A mei tai pántjai a váll és derék területen párnázottak, amik hosszú távon is kényelmessé teszik a hordozást, a csuklya pedig segít elbújni a külvilág elől ha a baba egy kis nyugalomra vágyik út közben. 

A Minimo Mei Tai téli változata egy tépőzárral rögzíthető polár melegítőbéléssel lesz teljes, valamint minden modellünk kifordítható – egy “Apukás” és egy “Anyukás” színvilágú oldallal érkezik hozzátok.

Mint minden MinimoBaby termék esetén, a Minimo Mei Tai készítésekor is elsőrendű számunkra kisbabád biztonsága. A kritikus, teherviselő területek többszörösen megerősített varrással készülnek, így a Minimo Mei Tai-ban a totyogók is teljes biztonságban hordozhatók, a hordozási időszak végéig, akár 18 kg-os súlyhatárig. 

A MinimoBaby babahordozók Magyarországon, kis mennyiségben, kézzel készülnek, megvásárlásukkal magyar anyukák megélhetését és munkáját segíted. Köszönjük!  

A termékekkel pozitívan, szeretettel bánunk, és olyan gondosan készítjük el Számotokra, mintha a saját kisbabánknak készítenénk őket.

Visszahajtható nyaktámasz

Kifordítható design

Minimo Csatos hordozó

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy bővítsük termékeink körét, és elkészíthessük nektek a Minimobaby babahordozók csatos változatát. Már folynak a tesztek, és nemsokára jelentkezünk!

Iratkozz fel a Minimo Hírlevélre, hogy elsőként értesülhess arról, hogy elkészültünk! Most a feliratkozásod mellé a Minimo Mókusok egy 500Ft-os kupont küldenek ajándékba, amit a MinimoBaby webshopban válthatsz be a következő rendelésednél! Hurrá!

Kérek értesítést, ha elkészül a Minimo Csatos hordozó!
Minimo Csatos babahordozó, Minimobaby SSC
MinimoBaby Csatos hordozó - Készültségi fok: : 62%
62% Complete