Új rovatunk: Keddi babakényeztető tippek!

Mivel imádjuk a Babákat és bármit megtennénk, hogy boldogabbá tegyük őket, ezért hamarosan új babakényeztető rovattal jelentkezünk!

Szakértőnk: Mézes Beáta ayurvédikus babamasszázs oktató, aki az elkövetkező hetekben részletesebben is megmutatja Nektek, hogy tudjátok a kisbabátokat még boldogabbá, elégedettebbé és kiegyensúlyozottabbá tenni.

Minimobaby ayurvedikus babamasszázs tippek

De miért különleges az ayurvédikus babamasszázs?

Az ayurvéda az „élet tudománya”. Az ősi indiai hagyomány több évezredes múltra tekint vissza, és napjainkig is élő, generációkról generációkra szálló tudás Indiában. Nagyszerűen beépíthető a mindennapokba, és a tapasztalat szerint egyre harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb életre képesek azok, akik megismerik és alkalmazzák ezt a tudást.

És miért jó ez nekünk?

Rövidtávon az Édesanya és a Baba kapcsolatában a rendszeres ayurvédikus babamasszázs olyan különleges, minőségi változást eredményez, ami a két ember között a biztonságot és kötődést hihetetlen mértékben megerősíti.

Természetesen a legtöbb Édesanya ösztönösen is érzi, hogy mi a jó a gyermekének és legjobb szándéka szerint igyekszik gondozni, táplálni, nevelni. Érdemes viszont egy olyan segítő módszerrel megtámogatni ezt az állapotot, ami megsokszorozza mindkettőjük komfortérzetét és a baba egészséges fejlődésének is záloga.

Ez azért is egy csodálatos lehetőség, mert gyermeked számára már a kezdetektől lehetőséget adhatsz egy tudatosabb, testét-lelkét ismerő és ápoló életmód kialakítására, ezáltal pedig egy harmonikus, egészséges, kiegyensúlyozott életre.

Ugye milyen jól hangzik?

Keressétek, kövessétek ti is cikksorozatunkat, a Keddi babakényeztető tippeket!

Várunk benneteket!

Bea és a MinimoBaby csapata

Ha nem akarsz lemaradni újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre! Most ajándék, letölthető Babanapirend táblázattal várunk! 

Gyere, és csatlakozz a Minimobaby közösséghez a Facebookon is! 

Olvasd el korábbi cikkeinket a blogon: Minimo Mókusblog

Share: