Bemutatkozik a Minimo Zip&Sleep rugalmas anyagú, cipzáros babapólya halacskás mintában

Nemrég indított “Ismerd meg!” sorozatunk első részében bemutattuk Nektek a Minimo Zip&Sleep rugalmas anyagú, cipzáros babapólya Baglyos változatát. 

Ma a Halacskás anyagot szeretném megmutatni nektek.

Ez a pólya azért különleges, mert Csilla egy esküvői szokásokról szóló kérdőív nyerteseként választotta a halacskás mintát. Mivel még nem született meg a kisbabája, ezért az újszülött méretet készítettük el születendő gyermeke számára. A halacskás minta unisex, a kék alapszín miatt kisfiúknak, a napsárga/narancs színek miatt pedig kislányoknak is tökéletes választás. Hát még a horgász Apukák babáinak! 

Milyen anyagból készül a rugalmas pólya?

A Minimo Zip&Sleep rugalmas anyaga kiváló minőségű, 96% pamut, és 4% elasztán összetételű Olasz design textil anyagból készül.

Az újszülött méret jellemzője, hogy vállnál zárt, így segítve a Babádat a számára ideális és kényelmes, pocakban megszokott testhelyzet felvételére. A Baba karajai kényelmesen, a mellkasa előtt vannak, és a pólyán belül szabadon mozognak, pont mint a születése előtt. Az újszülöttek imádják ezt az érzést, a védett és ölelő biztonságot.  

A MInimo Zip&Sleep pólyák titka: Apró, gondos részletek

Biztosan fontos számodra is, mit adsz rá Babádra, akit a világon talán legjobban szeretsz. Nekünk is vannak Gyermekeink, így pontosan tudjuk mit érzel! Ezt a gondosságot és óvó szeretetet tesszük bele minden MinimoBaby termékbe.

Mit jelent ez a gyakorlatban? 

A Minimo Zip&sleep rugalmas babapólyák kis darabszámban, egyedileg, kézi munkával készülnek. Minden termékünkkel pozitívan, odafigyeléssel, szeretettel bánunk, és olyan gondosan készítjük el Számotokra, mintha a saját Kisbabánknak készítenénk őket. 

Megnézem a webshopban!

*****

Gyere, és csatlakozz a Minimobaby közösséghez a Facebookon is! 

Olvasd el korábbi cikkeinket a blogon: Minimo Mókusblog

Share: