Ismerd meg termékeinket! – Minimo Zip&Sleep rugalmas anyagú, cipzáros babapólya

Minimo Zip&Sleep rugalmas anyagú, cipzáros babapólya

Sziasztok Mókusmamák!

Új sorozatot indítunk, amelyben bemutatjuk nektek termékeinket! 

Elsőként egy most elkészült Minimo Zip&Sleep rugalmas babapólya mutatkozik be Nektek, melyet Kata babának készítettünk. Ő nemrég múlt el 3 hónapos, így már a középső (M-es) méretet használja. Katának egy igazi csajos mintát választott az Anyukája, így innentől vagány rózsaszín baglyocskák segítik majd Őt az elalvásban.  

Mivel néhány baba ebben a korban már megpróbálkozik a fordulással, így pólyáink az M-es mérettől kezdődően már nyitható karkivágással készülnek. Így Anya dönti el, hogy a Baba keze a mellkasa előtt (magzatpózban) legyen, vagy kibújjon a szétpatentolható karnyíláson. Ha a Babádat megnyugtatja az ujjszopás, akár kibújtathatod csupán az egyik kezét is, minden csak Rajtatok múlik. 

A karkivágásokat extra minőségű, bőrbarát, Ökotex tanusítványú műanyag patentokkal rögzítettük, oly módon, hogy a patentok nyitott és zárt állapotban is a sima felületükkel érintkezzenek a Kicsi karjával. 

És mire jó a cipzár?

A cipzáros megoldásnak számtalan előnye van. Egyrészt gyors, másrészt borzasztóan egyszerűvé teszi a pólya felvételét. Nincs szükség bonyolult hajtogatásra, ami a hagyományos takarós módszerrel vagy sikerül, vagy nem… és mivel várhatóan a Babád ebben ellened dolgozik, mire bebugyolálnád a takaróba, a karjait ki is szabadította. 

A cipzárral a siker garantált, meglátod, még Apa is könnyen kapható lesz a használatára!

A Minimo Zip&Sleep rugalmas babapólya ráadásul a láb felőli részről is nyitható, így éjjel nem kell levetkőztetned a Kicsit egy peluscseréhez. Elég a lábacskákat kibújtatni, a karok, vállak, és a pocak marad az ölelő, komfortos melegben.

Külön ügyeltünk arra, hogy a cipzár sehol ne érintkezzen a Baba bőrével. Belül egy takaró anyagréteg fut végig a cipzár mentén, így nyáron akár egy szál pelusra is feladhatod a babazsákot, nem fogja irritálni a Kicsi bőrét.

A nyaknál elhelyezett takarófül kettős célt szolgál. Egyrészt védi a Babád nyakát a cipzárkocsitól, másrészt amikor a Kicsit a pólyába bújtatod, segít abban, hogy könnyebben felhúzd a cipzárt. Első lépésként ezt csatol be, így egy ponton már rögzítve lesz az anyag… innen már csak egy Zippppp…és kész is vagytok!

*****

Gyere, és csatlakozz a Minimobaby közösséghez a Facebookon is! 

Olvasd el korábbi cikkeinket a blogon: Minimo Mókusblog

Share: