A Minimo csapat

De mégis, kik azok a Minimo Mókusok, és honnan jött ez az egész?

Ismerj meg bennünket!

Zsóka

Zsóka - A MinimoBaby megálmodója

Ő az, aki kézben tartja az ügyeket: jön, megy, intéz, tervez, próbál, megold… mindezt teli pozitív energiával!

Nonó

Nonó - A magabiztos nagycsoportos

A MinimoBaby rugalmas pólya 2009-es prototípusának ihletője, aki azóta már igazán kiválóan alszik, különösen óvodaidőben!

Gergő

Gergő - A mindig vigyorgó örökmozgó

Ügyeletes “mindenlébenkanál” energiabomba, a MinimoBaby pólyák és mókushurcik elhivatott tesztelője.

Karesz

Karesz - A biztos pont

Akire mindig és mindenben számíthatunk, legyen szó ötletelésről, baba altatásról, jogszabály értelmezésről, vagy bármilyen problémamegoldásról.

Friss kisgyermekes szülőként, 2009-ben szembesültünk először a problémával, hogy a babánknak bizony nem könnyű az elalvás… sírt, hadonászott, csapkodott, reggelre pedig tele volt az arca karmolásokkal.

Elhatároztuk, hogy olyan megoldást keresünk, ami jó a kicsinek, és gyengéden, merev korlátok nélkül segíti őt az elalvásban. 

Bevetettünk minden fellelhető tippet és trükköt, hogy kitaláljuk mivel könnyíthetnénk meg számára, hogy megnyugodjon, és ne riadjon fel a Moro reflex minden önkéntelen mozdulatára. A tépőzáras, és a hagyományos pólyákból semmi perc alatt kiszabadult, így más megoldást kellett találnunk. 

Kerestünk, kutattunk, ötleteltünk…. majd szabtunk, varrtunk, próbáltunk,és megszületett a Minimo Zip & Sleep rugalmas anyagú babapólya első verziója, amiben az elasztikus anyag ölelésében a babánk végre biztonságban érezte magát, megnyugodott, majd békés álomba merült. Hurrá! 

Nem is volt kérdéses, hogy a nemrég született kisfiunknak is rugalmas pólyát készítünk. Már az első hetekben szerettük volna segíteni őt a külvilághoz való hozzászokásban,  és a lányunk példájából tanulva már tudtuk, hogy a rugalmas anyag enyhe kompressziója segítheti őt a hasfájós időszak átvészelésében is. “Cipzárt fel, és alvás, Mini Mókus!”  – mondogattuk lefekvéskor a babánknak, majd a szállóigéből mára egy márkajelzés lett.

Mindez azért, hogy a Te babádnak is nyugodt, ölelős álmai lehessenek!